Titleist Pro V1x

80,00 kr720,00 kr

Titleist Pro V1x

80,00 kr720,00 kr

Produktbeskrivning

Titleist Pro V1x är den perfekta golfbollen för spelare som vill kombinera hög bollflykt med överlägsen spinnkontroll. Känd för sin förmåga att leverera en imponerande hög bollbana, Pro V1x erbjuder en distinkt fast känsla och enastående spinn, vilket gör den till det självklara valet för dem som vill maximera sitt spel på alla nivåer. Genom att välja begagnade Titleist Pro V1x-golfbollar kan du njuta av denna toppresterande boll till ett mer överkomligt pris.

En av Pro V1x
mest framstående egenskaper är dess förmåga att generera en hög bollflykt. Detta är särskilt fördelaktigt för golfare som vill ha mer höjd på sina slag, vilket kan vara avgörande för att få bollen att landa mjukt på greener och övervinna hinder på banan. Denna högre bollbana ger dig också bättre synlighet och kontroll över din boll i luften, vilket ökar din självsäkerhet vid varje slag.

Pro V1x är utrustad med Drop-and-Stop-teknologi, vilket ger dig exceptionell kontroll och spinn runt greenen. Denna teknologi gör att bollen stannar snabbt efter landning, vilket ger dig möjlighet att placera dina närspelsslag med precision och kontroll. Trots den högre spinnnivån och fastare känslan bibehåller Pro V1x en behaglig och responsiv känsla vid kontakt, vilket gör varje slag till en njutning.

Att välja begagnade Titleist Pro V1x-golfbollar är ett smart val för golfare som vill ha premiumkvalitet till ett mer överkomligt pris. Våra begagnade bollar genomgår stränga kvalitetskontroller för att säkerställa att de presterar på samma nivå som nya bollar. Genom att välja begagnade Pro V1x-bollar får du tillgång till alla de fördelar denna boll erbjuder – hög bollflykt, ökad spinn och överlägsen kontroll – samtidigt som du gör ett ekonomiskt och miljömedvetet val.

Sammanfattningsvis, Titleist Pro V1x är en golfboll som erbjuder en perfekt balans mellan hög prestanda och känsla. Oavsett om du är en erfaren spelare som söker att förbättra ditt spel eller en medelgolfare som vill ha ett extra försprång, är Pro V1x ett utmärkt val för att uppnå dina golfmål. Genom att välja begagnade alternativ får du en golfboll av högsta kvalitet till ett lägre pris och bidrar till en mer hållbar golfupplevelse.

DINA FRÅGOR BESVARADE

Våra vanligaste frågor

Vi strävar efter att leverera en snabb och effektiv service till våra kunder. Normalt sett skickar vi dina beställningar inom 24 timmar på vardagar. Därefter tar det vanligtvis 1-3 vardagar för din beställning att nå fram till dig med hjälp av DHL. Vi förstår vikten av att få dina produkter i tid och gör vårt bästa för att säkerställa en smidig leveransprocess.

Våra golfbollar är faktiskt lokalt insamlade här i Sverige, vilket skiljer oss från många andra företag där bollarna importeras från USA. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som inte bara håller hög kvalitet, utan också stödjer lokal produktion och minskar vår miljöpåverkan.

Ta och läs mer om våra olika klasser här!