Titleist Trufeel

160,00 kr480,00 kr

Titleist Trufeel

160,00 kr480,00 kr

Produktbeskrivning

Titleist TruFeel är känd som den mjukaste golfbollen i Titleists sortiment, och den erbjuder en enastående kombination av låg spinn, lång räckvidd och precisionskontroll, vilket gör den till ett utmärkt val för golfare som söker ett mjukt och pålitligt alternativ. Genom att välja begagnade Titleist TruFeel-golfbollar får du tillgång till dessa fantastiska egenskaper till ett mer överkomligt pris, utan att kompromissa med kvaliteten.

En av de mest framträdande egenskaperna hos TruFeel är dess förmåga att minska spinn på längre slag. Detta uppnås genom en avancerad kärnstruktur och en aerodynamisk design som optimerar bollens flykt genom luften. Denna lägre spinnnivå resulterar i längre slag och en stabil, konsekvent bollbana, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för att hantera långa hål eller blåsiga förhållanden.

Trots sin låga spinn i de längre slagen, erbjuder TruFeel en fantastisk kontroll i närspelet, särskilt runt greenen. Den mjuka urethankåpan ger en responsiv och behaglig känsla vid kontakt, vilket underlättar för precision och kontroll när du närmar dig flaggan. Detta gör att du kan ställa in bollen exakt där du vill ha den, oavsett om du behöver en mjuk landning eller snabb stoppning.

En annan unik aspekt av TruFeel är dess sidostämpel, som är utformad för att underlätta sikta in bollen mot hålet. Denna design förbättrar precisionen och gör det enklare att justera din inriktning för att uppnå bättre resultat på banan. Genom att ha en tydlig riktlinje blir det lättare att sikta och träffa rätt, vilket kan förbättra din träffsäkerhet och ditt spel totalt sett.

Att välja begagnade Titleist TruFeel-golfbollar är ett kostnadseffektivt sätt att få tillgång till en boll med överlägsen mjukhet och prestanda. Våra begagnade bollar genomgår noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att de erbjuder samma prestanda som nya bollar, vilket ger dig en utmärkt balans mellan kostnad och kvalitet.

Sammanfattningsvis är Titleist TruFeel golfboll det perfekta valet för golfare som vill ha en mjuk boll med låg spinn, imponerande längd och förbättrad precision. Oavsett om du är en nybörjare som söker en boll som hjälper dig att förbättra ditt spel eller en erfaren spelare som vill ha en pålitlig och känslig boll, erbjuder TruFeel en exceptionell spelupplevelse och ett smart val för din golfutrustning.

DINA FRÅGOR BESVARADE

Våra vanligaste frågor

Vi strävar efter att leverera en snabb och effektiv service till våra kunder. Normalt sett skickar vi dina beställningar inom 24 timmar på vardagar. Därefter tar det vanligtvis 1-3 vardagar för din beställning att nå fram till dig med hjälp av DHL. Vi förstår vikten av att få dina produkter i tid och gör vårt bästa för att säkerställa en smidig leveransprocess.

Våra golfbollar är faktiskt lokalt insamlade här i Sverige, vilket skiljer oss från många andra företag där bollarna importeras från USA. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som inte bara håller hög kvalitet, utan också stödjer lokal produktion och minskar vår miljöpåverkan.

Ta och läs mer om våra olika klasser här!