Callaway Diablo Tour

200,00 kr480,00 kr

Callaway Diablo Tour

200,00 kr480,00 kr

Produktbeskrivning

Callaway Diablo Tour är en golfboll som representerar en banbrytande prestation inom Callaways sortiment. Lanserad som den längsta 3-delsbollen från Callaway, erbjuder Diablo Tour en imponerande kombination av ökad längd, förhöjd känsla och överlägsen spinnkontroll, vilket gör den till ett utmärkt val för golfare som söker både distans och precision på banan. Genom att välja begagnade Callaway Diablo Tour-golfbollar får du tillgång till dessa avancerade egenskaper till ett mer kostnadseffektivt pris.

En av de mest framstående egenskaperna hos Diablo Tour är dess höghastighetskärna, som är designad för att maximera elasticiteten och därigenom ge en betydande ökning i distans. Denna kärna är optimerad för att ge dig längre slag och öka din räckvidd på banan, samtidigt som den bibehåller en förstärkt känsla vid träff. Denna känsla är särskilt uppskattad av skickliga spelare som strävar efter en bättre feedback vid varje slag.

Diablo Tour skiljer sig från Callaways tidigare modell, Hex Diablo, genom sin överlägsna förmåga att bita och stanna runt greenen. Den avancerade konstruktionen av bollen gör att den erbjuder en högre spinnkontroll, vilket är avgörande för spelare som värdesätter precision i närspelet. Denna egenskap gör att du kan hantera närspelsslag med bättre kontroll och få bollen att stanna snabbt efter landning, vilket förbättrar din förmåga att placera bollen exakt där du vill ha den.

Denna boll är ett utmärkt val för golfare som tidigare har föredragit Titleist NXT Tour eller liknande modeller och söker ett alternativ som erbjuder både riklig känsla och imponerande spinn. Callaway Diablo Tour ger dig den perfekta balansen mellan längd, känsla och spinn, vilket gör den till ett allsidigt val för olika spelsituationer.

Våra begagnade Callaway Diablo Tour-golfbollar genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att de fortfarande erbjuder hög prestanda och pålitlighet. Genom att välja begagnade bollar får du tillgång till premiumprestanda till ett mer överkomligt pris, vilket gör det möjligt att uppleva den kvalitet och teknik som Callaway är känd för.

Sammanfattningsvis, Callaway Diablo Tour är en golfboll som erbjuder en fantastisk kombination av längd, känsla och spinnkontroll. Oavsett om du är en erfaren spelare som söker förbättrad precision eller en golfare som vill maximera din distans, är Diablo Tour ett utmärkt val för att uppnå dina spelmål. Välj begagnade Diablo Tour-bollar för att få premiumprestanda till ett lägre pris och förbättra ditt spel på banan.

DINA FRÅGOR BESVARADE

Våra vanligaste frågor

Vi strävar efter att leverera en snabb och effektiv service till våra kunder. Normalt sett skickar vi dina beställningar inom 24 timmar på vardagar. Därefter tar det vanligtvis 1-3 vardagar för din beställning att nå fram till dig med hjälp av DHL. Vi förstår vikten av att få dina produkter i tid och gör vårt bästa för att säkerställa en smidig leveransprocess.

Våra golfbollar är faktiskt lokalt insamlade här i Sverige, vilket skiljer oss från många andra företag där bollarna importeras från USA. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som inte bara håller hög kvalitet, utan också stödjer lokal produktion och minskar vår miljöpåverkan.

Ta och läs mer om våra olika klasser här!