Callaway Supersoft

120,00 kr480,00 kr

Callaway Supersoft

120,00 kr480,00 kr

Produktbeskrivning

Callaway Supersoft är designad för att ge golfare en exceptionell spelupplevelse genom att kombinera otrolig mjukhet med imponerande längd och precision. Denna golfboll är särskilt utformad för att hjälpa spelare att uppnå raka slag och maximera bollhastigheten, vilket gör den till ett utmärkt val för alla nivåer av golfare. Genom att välja begagnade Callaway Supersoft-golfbollar får du tillgång till dessa högkvalitativa egenskaper till ett mer fördelaktigt pris.

En av de mest framstående egenskaperna hos Callaway Supersoft är dess mycket låga kompression i kärnan. Denna lågkompressionsdesign gör det enklare för spelare att generera maximal bollhastighet vid träff, vilket resulterar i längre slag och förbättrad räckvidd på banan. Oavsett din svinghastighet kommer den mjuka kärnan att hjälpa dig att få ut det mesta av varje slag och öka din distans utan att kompromissa med känslan.

Callaway Supersoft är också utrustad med ett HEX-dimplemönster som är optimerat för att minimera spinn och skapa en rak bollflykt. Detta dimplemönster bidrar till att reducera oönskad sidospinn och ger en mer stabil och förutsägbar flykt genom luften. Resultatet är en boll som flyger rakt och exakt, vilket kan hjälpa dig att hålla bollen på rätt kurs och undvika avvikelser som kan leda till misstag.

Kombinationen av den låga kompressionen och det optimerade dimplemönstret gör Callaway Supersoft till ett utmärkt val för golfare som söker både längd och en mjuk känsla vid varje slag. Bollen erbjuder en enastående spelupplevelse med en känsla som är särskilt uppskattad vid närspel och puttning. Den mjuka känslan vid kontakt ger en responsiv feedback som hjälper dig att kontrollera din boll bättre och förbättra ditt spel runt greenen.

Att välja begagnade Callaway Supersoft-golfbollar är ett kostnadseffektivt sätt att uppleva dessa fördelar utan att betala fullt pris. Våra begagnade bollar genomgår noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att de fortfarande erbjuder hög prestanda och pålitlighet.

Sammanfattningsvis är Callaway Supersoft golfboll det perfekta valet för golfare som vill ha en kombination av rak bollflykt, längd och en mjuk känsla. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare som vill förbättra din distans och precision, erbjuder Supersoft en enastående spelupplevelse och ett prisvärt alternativ för att nå dina golfmål.

DINA FRÅGOR BESVARADE

Våra vanligaste frågor

Vi strävar efter att leverera en snabb och effektiv service till våra kunder. Normalt sett skickar vi dina beställningar inom 24 timmar på vardagar. Därefter tar det vanligtvis 1-3 vardagar för din beställning att nå fram till dig med hjälp av DHL. Vi förstår vikten av att få dina produkter i tid och gör vårt bästa för att säkerställa en smidig leveransprocess.

Våra golfbollar är faktiskt lokalt insamlade här i Sverige, vilket skiljer oss från många andra företag där bollarna importeras från USA. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som inte bara håller hög kvalitet, utan också stödjer lokal produktion och minskar vår miljöpåverkan.

Ta och läs mer om våra olika klasser här!