Bridgestone Treosoft

200,00 kr480,00 kr

Bridgestone Treosoft

200,00 kr480,00 kr

Produktbeskrivning

Bridgestone Treosoft är en distansboll som excellerar i långa flyg från tee utan att kompromissa med känslan runt greenen. Denna golfboll är särskilt utformad för spelare med något lägre svinghastighet som söker en boll som erbjuder både långt flyg och mjukhet vid närspel och puttning. Med en unik tvådelad konstruktion och en mjuk kärna levererar Bridgestone Treosoft en imponerande prestanda på banan.

Den mjuka kärnan är avgörande för att generera maximal distans och mindre spinn, vilket resulterar i en stabil och kontrollerad bollflykt. Golfare kommer att uppskatta hur Bridgestone Treosoft minimerar risken för sidospinn, vilket gör det lättare att träffa fairway och nå greenerna på par 4 och 5. Denna distansboll är perfekt för spelare som vill ha mer längd på sina slag utan att tappa känslan i spelet.

När det gäller spelet nära green presterar Bridgestone Treosoft exceptionellt väl. Den erbjuder en fantastisk feedback och mjukhet vid kontakt, vilket är avgörande för chippar och puttar. Spelare som värdesätter kontroll och känsla i sitt närspel kommer att känna sig trygga med denna boll, då den gör det möjligt att utföra precisa slag med högre träffsäkerhet.

Bridgestone Treosoft är också idealisk för spelare som söker en pålitlig och förutsägbar boll under varierande förhållanden. Den stabila prestandan gör den till ett utmärkt val oavsett väder eller banförhållanden.

Sammanfattningsvis är Bridgestone Treosoft en utmärkt golfboll för de som vill kombinera distans och känsla. Med dess förmåga att leverera långa slag från tee och samtidigt ge en responsiv känsla vid närspel, är den ett perfekt val för golfare som strävar efter att förbättra sitt spel. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren spelare, kommer Treosoft att hjälpa dig att nå dina golfmål och förbättra din prestation på banan. Med sitt fokus på både distans och känsla är denna boll ett utmärkt verktyg för att ta ditt spel till nästa nivå.

DINA FRÅGOR BESVARADE

Våra vanligaste frågor

Vi strävar efter att leverera en snabb och effektiv service till våra kunder. Normalt sett skickar vi dina beställningar inom 24 timmar på vardagar. Därefter tar det vanligtvis 1-3 vardagar för din beställning att nå fram till dig med hjälp av DHL. Vi förstår vikten av att få dina produkter i tid och gör vårt bästa för att säkerställa en smidig leveransprocess.

Våra golfbollar är faktiskt lokalt insamlade här i Sverige, vilket skiljer oss från många andra företag där bollarna importeras från USA. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som inte bara håller hög kvalitet, utan också stödjer lokal produktion och minskar vår miljöpåverkan.

Ta och läs mer om våra olika klasser här!