Bridgestone Precept Lady

200,00 kr480,00 kr

Bridgestone Precept Lady

200,00 kr480,00 kr

Produktbeskrivning

Bridgestone Precept Lady är en golfboll som är designad specifikt för att tillgodose behoven hos kvinnliga golfare, med fokus på en mjuk känsla och imponerande prestanda. Omtalad för sin unika mjuka känsla, imponerande längd från tee och förlåtande egenskaper, är denna boll ett utmärkt val för spelare som vill förbättra sitt spel.

Bollens styrka framträder särskilt från tee, där den underlättar att få bollen i luften och förbättrar bollbanan, vilket resulterar i ökad distans. Den sömlösa konstruktionen med ett 330-dimple-mönster ger en aerodynamisk fördel, vilket minimerar luftmotståndet och skapar en stabil flykt genom luften. Golfare som letar efter att maximera sin distans kommer att uppskatta hur Bridgestone Precept Lady gör det lättare att nå längre slag utan att offra kontrollen.

En annan viktig aspekt av Bridgestone Precept Lady är dess låga kompression. Denna funktion bidrar till en behaglig spelupplevelse, vilket gör varje slag till en ren njutning. Spelare med lägre svinghastigheter kommer att märka att de kan få mer energi och avstånd från sina slag tack vare den responsiva kärnan. Den mjuka känslan ger också en ökad trygghet vid kontakt, vilket gör det enklare att utföra precisa chippar och puttar nära green.

Denna boll är ett mycket klokt val för den engagerade damgolfaren, med dess förmåga att kombinera imponerande prestanda med en exceptionell känsla på banan. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren spelare, erbjuder denna boll den balans mellan distans och kontroll som många golfare söker. Den är också idealisk för spelare som vill ha en golfboll som inte bara presterar bra utan också känns bra vid kontakt.

Sammanfattningsvis är Bridgestone Precept Lady en golfboll som ger en fantastisk kombination av prestanda och komfort. Med dess förlåtande egenskaper, låga spinn och behagliga känsla är den en utmärkt investering för den som vill ta sitt golfspel till nästa nivå. Med Bridgestone Precept Lady kan du njuta av varje slag och känna att du har det stöd du behöver för att nå dina golfmål.

 

DINA FRÅGOR BESVARADE

Våra vanligaste frågor

Vi strävar efter att leverera en snabb och effektiv service till våra kunder. Normalt sett skickar vi dina beställningar inom 24 timmar på vardagar. Därefter tar det vanligtvis 1-3 vardagar för din beställning att nå fram till dig med hjälp av DHL. Vi förstår vikten av att få dina produkter i tid och gör vårt bästa för att säkerställa en smidig leveransprocess.

Våra golfbollar är faktiskt lokalt insamlade här i Sverige, vilket skiljer oss från många andra företag där bollarna importeras från USA. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som inte bara håller hög kvalitet, utan också stödjer lokal produktion och minskar vår miljöpåverkan.

Ta och läs mer om våra olika klasser här!