Bridgestone E6 Lady

240,00 kr480,00 kr

Bridgestone E6 Lady

240,00 kr480,00 kr

Produktbeskrivning

Bridgestone E6 Lady är en tvådelad golfboll som är särskilt designad för golfare med låg till medelhög svinghastighet. Målet med E6 Lady är att maximera längden på alla slag utan att kompromissa med känslan. Den är framtagen med en mjukare konstruktion än den vanliga E6-modellen, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för kvinnor som söker en behaglig spelupplevelse.

En av de mest framträdande egenskaperna hos E6 Lady är dess förmåga att komprimera lätt, vilket ger en exceptionellt mjuk känsla vid kontakt. Den mjuka kärnan, i kombination med den tvådelade konstruktionen, skapar optimala förutsättningar för hög bollhastighet. Det innebär att golfare kan uppnå längre slag utan att förlora kontrollen, vilket är avgörande för spelare som vill optimera sitt spel.

Bollens design gör den särskilt förlåtande, vilket hjälper till att minska sidospinn och därmed förbättra bollbanan. Golfare kommer att uppskatta hur E6 Lady gör det lättare att träffa fairway och nå greenerna, särskilt på par 4 och 5. Dess stabila flykt genom luften ger extra trygghet, vilket är viktigt för spelare som vill bygga upp sitt självförtroende på banan.

Dessutom är E6 Lady en fantastisk boll för närspelet. Den mjuka känslan bidrar till en ökad kontroll och precision när det gäller chippar och puttar. Spelare som värdesätter en responsiv boll vid dessa avgörande moment kommer att känna sig trygga med E6 Lady, vilket gör att de kan utföra precisa slag med högre träffsäkerhet.

Sammanfattningsvis erbjuder Bridgestone E6 Lady en fantastisk kombination av prestanda och komfort, vilket gör den till en utmärkt investering för golfare som söker längd och känsla. Den är idealisk för spelare som vill förbättra sina resultat på banan, oavsett om de är nybörjare eller mer erfarna. Med E6 Lady kan du njuta av varje slag och känna att du har det stöd du behöver för att nå dina golfmål.

 

DINA FRÅGOR BESVARADE

Våra vanligaste frågor

Vi strävar efter att leverera en snabb och effektiv service till våra kunder. Normalt sett skickar vi dina beställningar inom 24 timmar på vardagar. Därefter tar det vanligtvis 1-3 vardagar för din beställning att nå fram till dig med hjälp av DHL. Vi förstår vikten av att få dina produkter i tid och gör vårt bästa för att säkerställa en smidig leveransprocess.

Våra golfbollar är faktiskt lokalt insamlade här i Sverige, vilket skiljer oss från många andra företag där bollarna importeras från USA. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som inte bara håller hög kvalitet, utan också stödjer lokal produktion och minskar vår miljöpåverkan.

Ta och läs mer om våra olika klasser här!